Lahti - Keskusta

Persoonallinen kodinomainen yhden ryhmän päiväkoti sijaitsee Lahden keskustan reunalla.

Toimimme vanhassa tunnelmallisessa kerrostalossa katutasossa. Korkeat vanhat huoneet luovat tunnelmaa päiväkotiimme ja isot ikkunat tuovat valoa tilaamme. Päiväkotiamme vastapäätä on ihana puisto sekä hyvät pysäköintitilat. Meille on helppo tulla joka ilmansuunnasta. Meillä on ilo ulkoilla metsämaisemissa – se mahdollistaa luonnon tutkimisen ja havainnoimisen.

Aamupuuro tarjoillaan kello yhdeksään asti. Päivällä nautimme herkullisen lounaan ja välipalan aika on lepohetken jälkeen. Päivän maittava lounas toimitetaan meille valmiina. Käytämme ekologisia tuotteita sekä kannatamme kierrätystä. Päiväkodissa lomaillaan syysloma 2 päivää sekä joulu-, ja hiihtoloma. Heinäkuu on kesälomakuukausi.

Hoitomaksu koostuu Kelan yksityisen hoidon tuesta ja vanhempien osuudesta. Vanhempien maksuosuus lahtelaisille on 320 €/lapsi.

Päiväkodissa työskentelee koulutettu ammattitaitoinen henkilökunta. Perheille jaetaan joka syksy kuukausisuunnitelma josta on helppo seurata päiväkodin touhuja. Huumori ja ilo on tärkeä osa päiväämme. Viikkorytmimme etenee näin, kuljemme iloisesti eteenpäin.

Viikkorytmi

Maanantaina leluilla leikitään ~ lelupäivä

Tiistaina lauletaan ja soitetaan ~ muskari

Keskiviikkona ryömitään ja pompitaan ~ liikuntaleikki

Torstaina pullat pyöräytetään ~ leipomispäivä

Perjantaina käsillä tehdään ~ käden taidot

 

Luova päiväkoti Tähti Tammi
Vuorikatu 5, 15110 Lahti
P. 044-3368841
posti[at]tahtitammi.fi

Aukioloaika 7.30-17.00 (tarvittaessa klo 7.00)